Saturday, November 6, 2010

takdek motif.

assalamualaikum.
warning awal2,
entry ni takdek motif.
sila jgn bace.
kalo tak mahu buang mase,ok?


tadi exam bio lab.
last subject utk 1st exam ni.kot.
masuk ni dh 3 kali weekend ade exam
cuti sehari je setiap mggu.
sangatlah tidak seronok.


so,untuk lebih seronok.
perkara2 yg tak sepatutnya dibuat.
telah pun kami buat.

antaranya;

menggedik di malam exam.
dengan stokin2 yg dibeli di balad.
comel.macam aiskrim.hehe
sila abaikan colour2 sktokin itu.
fitrah wanita.


ni sebab dah muak bace buku bio lab kot.
tapi aku bukan study sgt pon.
main je banyak.
dieorg logik la kalo nak muak.


merayau2 di sekitar just lepas abes exam.
seronok.sebab hari cuti.and tak dek org.
pak cik guard je yg ade.




pintu gerbang JUST.
sila pay attention kat awan tu.
subhanallah,sgt cantek kan?



jumpa pokok ni kat dlm JUST.
kat landskap dpn pintu gerbang tu.
tak tahu name buah ni ape.
buah tamar,mungkin?hehe.

then,
pegi arabella mall lepas exam.
meronggeng ke?
mestilah tak.
pergi usrah la.
ini betul,oke.
tak tipu.
tak caye tanye kak bibot.



view dari tingkap food court arabella.




tak banyak kan kiteorang makan?



wedges+chilli+cheese at chilli ways.rase die cam rendang.kot.

 ok.cukup sesi merepek.
terima kasih diucapkan kepada kak bibot.
yg sanggup jugak berusrah dgn kami mlm ni.
walaupun esok ade exam histo.
gud luck,akak!
chaiyok2.


p/s; pictures,credit to nad n her camera.hehe.sebab camera aku rosak lagi.tak tahu bile nak baiki beli baru.camera kat jordan ni oke tak?

5 comments:

timme said...

itu stokin2 saye!!!haha :D

nazreiyy said...

"mnggedik" di malam hari? no komen. pe2 un, mcm sdap je ayam n wejes tu..

`Izzati Idris said...

err..kosa kata itu salah ke?
hehe.ayam tu mcm indah khabar dr rupa jep..

dR. zHaFiR al-MaLiziYyi said...

mewah btol, foodcourt arabella??
bdk2 mara duit banyak takpe r...

`Izzati Idris said...

err??
duit ko bkn lg byk ke??
sebab,mcm nmpk ko makan di situ jugak malam tu. hehe(?)