Tuesday, November 30, 2010

Exam

Bismillah.
dalam fatrah imtihan skarang.
ye,esok exam.
dan saya menaip entry di malam exam.
*sila jangan marah ye hanan*
hehe

otak dah tepu sebenarnya.
baca buku dari pagi tadi.
walaupun tak lah membaca sangat sebenarnya.
plus,suhu yg agak sejuk.
juga,terpaksa menahan kesakitan itu.
akibat stok painkiller yang dah habis.
-_-"
ok.sangat menguji keimanan.
tapi takpe,
sakit tu kan kifarah dosa.
*ayat nak sedapkan hati*



S-T-U-D-Y


oh ya,
esok saya exam chemistry.
lusa - biology
day after tulat (tak tahu nak panggil ape) - english and arab


doakan saya.dan juga kawan-kawan saya yang lain.
moga dimudahkan segala urusan kami untuk exam kali ni.
harapnya doa kami.juga kalian diterima Allah.




dinner kami mlam ni.
minggu exam ni memang payah sikit nak tengok dapur berasap.
nasib baik sakan kuning ni sebelah je dengan kedai  beriyani hindi yang kecik comel.
ada delivery pulak tu.
Alhamdulillah.


sebenarnya,
nak bagitahu.
saya jumpa benda yang best masa study tadi.



nota chemistry saya yang comot


nampak tak equation tu?
sweet kan?

betul lah.
macam status kawan saya kat fesbuk tadi.

MashaAllah~ sungguh indah rasanya apabila mengaitkan semua bidang ilmu(akademik&agama) kedalam 'satu'...nescaya,kita akan berbalik kpd Al-Quran semula..berbalik kpd ALLAH :)


sungguh.
apa-apa yang kita buat.
takkan boleh lari dari DIA.
sebab DIA Tuhan kita.
semua ni milik dia.
kan?


ok lah.
cukup membebel.
nak sambung study.
professor fink dah panggil.
video cellular respiration dia tak habis tengok lagi.
^_^





notakaki ; seronok sebab dah tahu lirik qasidah imam rusli.dengan translation pulak tu.selama ni main baca sukahati je ikut budak-budak soutul huffaz nyanyi kat maahad dulu.[walaupun mood sronok itu agak spoil sebab juz 6 x lancar. =(  ]





4 comments:

R. Hanan said...

marah woooo... haha XD

nazreiy said...

bole tak kalu lpas ni jgn ltak gambo mkanan??
tp beriyani hindi tu sdap lah..ak da rse, tp jaoh, mlas nk jalan~

Zafer Muslim said...

nak makan... haha

btw, hlovate aku sampai betul2 minggu exam ni. kacau betul. hehehe

`Izzati Idris said...

naz ; jelezkah?? ^_^

zafer ; wah!dah sampai!takpe2.simpan dulu.lepas exam aq mintak. hehe