Wednesday, March 2, 2011

february birthday bash-sakan kuning.

bulan februari-bulan paling banyak birthday orang.bulan paling banyak makan kek.
tak percaya?
here goes the list.




timme's - 8 february
masa ni tengah cuti,tak bukak sekolah lagi so sempatlah buat kek batik and puding untuk birthday timme. 




nad's - 9 february
tapi celebrate hujung bulan ,sebab tuan punya kek kat malaysia lagi waktu tu.




ateyn's - 12 february
err...chocolate indulgence versi jordan??



mimi's - 15 february
kek ni sangat sedap.tapi sempat rasa sikit je.
orang arab kebas masa pergi sambutan maulidur rasul kat yarmouk.
sedih. T_T



kinah's - 18 february
lokasi kek ; atas banner prospec
makan kek sambil balut hamper and siapakan banner.


mek jan's - 29 february
sambut tgh malam 28 feb,before 1 mac.lebih kurang 29 la tu.
reaksi mek jan ; "birthday aku tak dok la weh tahun ni!"


ada sape-sape lagi yang tertinggal?


notakaki ; semua diet kami musnah untuk bulan ini.harap maklum.


9 comments:

Cidak said...

patutlah ternampak kesan kek dekat banner prospec..

Aliyah Al~Istiqamah said...

setuju,bulan 2 memang ramai orang lahir tyme ni =)

hameeda said...

tehee. takpe. bulan 3 strt diet balek eh. =b

ahmad nazreiy said...

bulan 7 da dkat..aku x mntak bnyak, ciskek pun jadik la..

haha

.Ryuzaki. said...

sgt terblurr ye tatkala menerima kek jelita itu....heeee. Btw, tenx yo. =]

nikqilah said...

haha... mmg ber'untung' sape dok sakan kuning.. agenda diet sering tergendala... ^-^

zafran haikal said...

hebaaat semuaaa :)

Anonymous said...

weeeee..best la sakan kuning. memberi kebahagiaan kpd budak2 istimewa yg kena tggu 4thn utk sambut birthday. tahun dpn2 bagi la kek lg walaupn xde 29feb eh :P

timme said...

hoho..baru je terbukak post nie..

tahun nie plg byk dpt kek birthday..

1.kawan arab,anwar satu,
2.kak senior 2,
3.zaty
4.kinafah wahida
5. jelly susu tu..hoho...tQ korg!! ^^