Saturday, September 4, 2010

R.I.N.D.U


Salam 'alayk.
Sharing is caring,kan??
so,nak share gmbar shj.
gambar2 kenangan waktu kerja part tyme lepas spm dulu.
kerja ape?
hehe.jd ustazah kat skolah kafa.
ajar budak tadika.
kelakar kan?
sangat seronok mnjadi cikgu rupenye.
walaupun kesabaranku sering teruji.
first time dipanggil 'ustazah',
perasaan bercampur-baur kot tyme tu.
tak tahu nak interpret macam mane.
terharu + dihargai + seronok
sume ade
lagi seronok bila budak2 tu paham ape yg aku ajar.
baru aku tahu perasaan cikgu2.
bile kite paham apa yg cikgu ajar,cikgu tu akan rase gembira sangat.
bile kite tido tyme cikgu mengajar,cikgu tu akan rase sedih.
bile kite bercakap tyme cikgu bercakap kat depan,cikgu tu akan terus jadi x dek mood.
bila kite berjaya,dpt skor subjek yg cikgu tu ajar,cikgu tu akan bangga sangat.
kenapa aku tahu?
sebab aku dah rase semua ni.
walaupun aku hanya ajar budak2 tadika.
aku faham perasaan seorang GURU tu.
dan,aku rase bersalah sangat kat cikgu2 aku.
kenapa aku x sedar mnde2 ni semua dari dulu?
mintak maaf cikgu2. T_T
ok,teremosi seketika.
mula2 td cakap nak share gmbar je.
ni dah merapu panjang2.hehe

ok.let the pictures talk.




aiman ultraman.[ budak ni akan bawak patung ultraman dlm beg setiap kali dtg kelas aku.sabo je la..]




fayyadh.sangat2 nakal.tp comel.kawan2 dia selalu gelak kat die bila die cakap sleng kedah.
contoh;'ustazah,nak AYAQQ...LAPAQQQ...'hehe.

Ezil Eizani.aku minat gile kot name die.unik dan sedap.


haziq hamzah.hobi dia tido dlm kelas.kalo die rase nak tido,die tido je.kalo aq x bagi,dia nanges.sabo je la..lagi satu,dia tak pernah tanggal beg dia.akan galas atau peluk sepanjang masa.tak tahu la ada ape dalam beg dia tu.
adriana afrina dgn bazilah.budak2 pandai nih.

girls yang sangat cute dan manja.slalu la kena pujuk dieorang nanges kalo budak laki usik ke,buku x jumpa ke,mak datang lambat ke.[aku rase kecik2 dulu aku x cam tu pon.hehe]
mula-mula,khusyuk la buat kerja...lepas tu...
the focus is kadir yang sangat comel.budak paling kecik kot dalam kelas.dan juga,farisha adriana & zulfa maisara yg sangat rajin.
assabiyah???no comment..
aku keluar pegi tandas sekejap je.balik-balik,semua nak jadi cikgu.sabo je la..
sila abaikan muka aku yg sedang tensen itu.tyme ni baru lepas mop lantai.ade budak ke****g dalam kelas.

banyak lagi gambar sebenarnya.
tapi malas nak upload.
next entry la ye.
jumpa lagi.
wassalam.






6 comments:

dR. zHaFiR al-MaLiziYyi said...

eh, best nye ustazah izzat ngajo...budak tadika plak tu.. :)
mak ayah cikgu ke???

aku lepas spm kerje kantin SMKJ... boleh byg dah camne sekolah tu xD

nazreiyy said...

kelakarlah tgok muke ko tensen lpas ade bdk pee! haha

`Izzati Idris said...

zhafir; haha.best la sgt.a ah.mak ayah aq cikgu.ko keje kt smj?hehe.mesti lg menarik pglmn ko kn?? ^_^

naz;haha.garang sangat kot muka aq,sampai budak tu takut nak mintak permission g tandas. XD

azwan wahab said...

uish....bestnya ada pengalaman cmni
kesian kat budak kedah tu kna gelak...hehe

dR. zHaFiR al-MaLiziYyi said...

comel dak2 kecik ni.. dengki aq.. haha

`Izzati Idris said...

azwan; a ah.setiap kali die ckp kedah,bdak2 laen slalu la suruh aq translate.sebab dorg x paham.seb baek aq paham jgak sket2.hehe